Očista těla - recept jak se zbavit kamenů!!!

28.07.2010 13:33

Mladý a zdravý člověk má dostatek ochranných látek a energie, aby se sám bez zvláštní pomoci očistil od všech odpadů a škodlivin ve svém těle. Přibývajícími lety vázne harmonická souhra našich žláz a orgánů, které díky špatné skladbě potravin a přejídání se začíná zhoršovat činnost zažívacího traktu, který tvoří dvacet jedna orgánů. Ze špatné činnosti žaludku a střev vede ke znečištění krve. V cévách se ukládají odpadní látky, hlavně cholesterol a anorganický vápník, čímž se cévy stávají neprůchodné. V kloubech se usazují vápenaté soli, kterými si zakládáme na různé aterosklerózy, artróza, infarkty, mozkové příhody, dny, zbytnělé prostaty a rakovinu a to vše je příčinou až 90% všech nemocí. Léčte se sami! Já jsem si vybrala očistnou jaterní kůru, která je dle mého názoru nejúčinnější pokud se dodrží vše, co je zde popsáno.

Nejlepší doba pro očistu jater je při úplňku měsíce.

Měsíc má ohromný vliv svojí přitažlivostí. Jeho pohyb způsobuje příliv a odliv moří. A právě fakt, že Měsíc ovlivňuje kapaliny, vysvětluje jeho působení na člověka. Lidské tělo je totiž tvořeno ze 75 procent z vody. Při úplňku je lidské tělo doslova taženo k Měsíci, což znamená, že látková výměna v mozku je mimo rovnováhu. Tělo vyprodukuje více hormonů, kromě toho na člověka působí i měsíční svit (v noci je nezvyklé světlo). Očištění organismu při úplňku je skutečně výraznější, protože tělu k lepšímu vyprázdnění pomáhá magnetismus Měsíce. Půst by měl začít už 12 hodin před úplňkem.

Čištění jater od kamenů nemá nic společného s nádory, ale má to souvislost s tím, získat zase své zdraví. Ohromně se zlepšuje vaše trávení, které je základem celého zdraví. Také můžete očekávat, že s každým pročištěním, které uděláte, se vaše alergie postupně více a více bude vytrácet!!! Je to neuvěřitelné, ale takové pročištění odstraňuje i bolesti v ramenech, v pažích a horních zádech. Budete se cítit nabiti energii a čím dál tím více příjemněji.

Játra jsou důležitým orgánem pro detoxikaci organismu.

Je dobré, aby jaterní čistící kůře předcházela střevní čistící kůra. Já jsem zvolila čerstvou šťávu s jablek.

Týden před očistou se drží dieta. Spíše jen nejíst netučné jídla a přidat více zeleniny a ovoce.

Dva dny před očistou přidávat ovocné šťávy ve větším množství nejlépe čerstvé.

Den před očistou jen čerstvou jablečnou šťávu. Já měla okolo 12-15kg jablek na šťávu po celou kůru. Jablečná šťáva působí projímavě a pročistí vás. Kdo dává přednost klistíru je to také výborné řešení, záleží co vám vyhovuje víc.

Jakékoliv toxiny, které zhoršují činnost jater, mají dopad na celkové zdraví. Játra mají i trávicí funkci. Produkují okolo 1 - 1,5 litru žluči za den. Žluč je složitý roztok, který obsahuje hlavně žlučové kyseliny a cholesterol. Pokud se žluč příliš zahustí, vznikají blátivé zátky až kaménky různého složení. Tyto nánosy zabraňují nejen kvalitnímu trávení, ale i detoxikační funkci jater. Uvnitř se mohou skrývat různé mikroorganismy, např. salmonely, staphylokoky, streptokoky apod. Tyto nánosy také zabraňují správnému metabolismu cholesterolu. Z toho vyplývá, že pro zdravou funkci organismu je třeba jaterní žlučovody čistit. Při jaterní očistě uvidíte, jak se tělo zbavuje mazlavé cholesterolové hmoty, různých kaménků i střevních koprolitů. Jaterní očistu je vhodné na počátku opakovat 6x po 2 - 6 týdnech. Efekt nastává obvykle až po 3. očistě, protože každá očista odstraní jen část nánosů ze žlučovodů a žlučníku. Žlučník je na tento hlavní žlučovod napojen a funguje jako nádrž. Po jídle s tuky nebo bílkovinami se asi po 20minutách žlučních vyprázdní. Existují i jiné substance, které způsobují vyprázdnění žlučníku, jako např. Chillipeper (cayanne), zázvor a ovocné kyseliny.

 

Dávejte pozor na to, aby jste po tomto čištění jako první jídlo vzali ovocnou šťávu!!!!

Spousta lidí, i děti, mají žlučovody ucpané žlučníkovými kameny. Někteří mají alergie nebe výražky a někteří nemají žádné příznaky. Když je žlučník vyšetřován scannerem nebo rentgenem, není nic vidět. Typicky se nenacházejí žlučové kameny ve žlučníku, ale ve žlučovodech. A nejen to, většina je velmi mala a bez obsahu vápníku, což je podmínkou toho, aby je bylo vidět na RENTGENU. Existuje přes půl tuctu druhu žlučových kamenů a většina z nich obsahuje cholesterolové krystaly. Mohou být červené, zelené, bílé, černé nebo do hněda. Ty zelené mají na sobě vrstvu žluče. Uvnitř každého kamene se nachází bakteriální jádro. Ukazatel na to, že tvorba kamene možná začala na kousku odumřelého parazitu. Když se kameny zvětší a přibudou na počtu, způsobí tlak na játra, že játra přitlumí tvorbu žluče. Představte si tuto situaci, jako by jste měli zahradní hadici na vodu plnou kuliček. S kameny v těle, může tělo jen omezeně vyplavovat cholesterol z těla a hladina v krvi stoupa. Žlučové kameny jsou porézní, mohou přijmout veškeré bakterie, viry nebo parazity, které procházejí játry. Tímto způsobem se tvoří hnízda zánětu, které tělo neustále zaplavují dalšími bakteriemi. Žádný zánět žaludku, vředy nebo nadýmání nemůže být vyléčeno, aniž byste odstranili žlučové kameny. Na pročištění těchto žlučových kanálků opakujte kůru tak dlouho, než se problému úplně zbavíte. Ta věc má, ale jeden háček. Nachází-li se živé parazity ve žlučovodech, tak tyto nepropustí ty kamínky ven. Paraziti visí v kanálcích napevno, jako klíšťata v kůži. Ty musí být nejdřív usmrceni, aby se uvolnily. Nejlépe použijte prostředků níže uvedených.

Ingredience:

  • ·         Glauberova hořká sůl (síran hořečnatý, síran sodný – k dostání v lékárně) – 4 polévkové lžíce
  • ·         Panenský Olivový olej –extra virgin – půl hrnku
  • ·         Čerstvá šťáva s bio citrónů pokud nekoupíte bio nic se neděje - 2/3 až ¾ hrnku šťávy
  • ·         Plastové brčko (pokud zvládnete nebo jste zvyklí vypít olej douškem, nepotřebujete brčko)
  • ·         Ornithin kapsle          4-8 ks., podle toho jakou máte zkušenost s parazity, aby jste si byli jisti, že budete spát. Jinak by jste mohli prožit nejhorší noc svého života, když to vynecháte. Pozn.:  Já ani mí známí jsme tyto tablety nepoužili a vše probíhalo v pohodě. Vesměs jsme nikdo neměli žádné bolesti, některým bylo trošku špatně, ale nic strašného. Záleží jen na vás, proto je zde zmiňuji.

Pokud vám nevyjde doba v úplňku. Pro jaterní kůru zvolte nejlépe pátek, abyste v neděli mohli odpočívat. Den před jaterní kůrou přerušte ledvinovou kůru. Snězte snídani a oběd BEZ TUKU! (chleba s marmeládou nebo medem – bez másla nebo mléka, bez opečených brambor vhodná je zelenina jen se solí – bez tuku! Brambory a zeleninu vařte pouze ve vodě.Vytvoří se tak větší tlak v játrech, jehož působením dojde k vytlačení více žlučových kaménků. Neberte žádné léky, vitaminy nebo pilulky, které nemusíte brat, mohli by zabránit úspěšné kůře. Přerušte den předem program proti parazitům a bylinkový program na ledviny.

14:00   Po druhé hodině odpolední nejezte ani nepijte. Pokud toto pravidlo porušíte, budete se cítit špatně. Připravte si hořkou sůl (síran hořečnatý). Rozmíchejte 4polevkévé lžíce ve 3 hrnkách vody. Jedna dávka činí ¾ hrnku. Roztok uschovejte v lednici. (kvůli chuti a i z praktického důvodu). Buďte přesní, když tak si nachystejte vždy čas na mobil. Přesnost je zde velmi důležitá!!!!

18:00 Vypijte první hrnek hořké soli. Můžete přidat 1/8 lžičky vitaminu C pro zlepšení chuti. Sůl můžete zapít několika doušky čisté vody. Vyndejte z lednice olivový olej a citróny, aby nabraly pokojovou teplotu.

20:00   Vypijte další hrnek soli. Od dvou hodin jste nejedli, ale přesto nebudete cítit hlad. Časové rozložení kůry je velmi důležité, uvedené časy byste měli dodržovat plus minus deset minut.

21:45   Nalijte ½ hrnku olivového oleje do půllitrové nádoby.(nejlépe sklenice z uzavíratelným víčkem nebo nejlépe je šejkr). Do jiného hrnku vymačkejte citron. Měli byste získat nejméně ½ hrnku šťávy. Šťávu přilijte do olivového oleje. Uzavřete nádobu víčkem a pořádně ji zatřepejte. Nyní navštivte toaletu (jednou nebo vícekrát, i kdybyste se měli zpozdit na dávku ve 22:00). Dbejte však na to, abyste se zpozdili max. o 15 minut. Buďte už předem připraveni na spáni!

22:00 Vypijte připravený nápoj z olivového oleje a citrónové šťávy. Při pití pokud možno stůjte. Dávku vypijte do 5 minut. Spolknete s prvními doušky 4-8 kapsli Ornithinu, abyste si byli jisti, že noc v klidu prospíte. Velkou slánkou se vám to bude, lepe polykat. Mezi doušky můžete polykat trochu kečupu, nebo skořice, nebo hnědého cukru. Vezmete si to k posteli, dopijte to ve stoje.

Ihned si jděte lehnout. Pokud si nelehnete, mohli byste narušit celou čistící kůru. Čím dříve si lehnete, tím více kaménků opustí vaše tělo. Buďte už předem připraveni na spáni. Neuklízejte ještě kuchyni. Lehněte si na záda s hlavou mírně zvednutou na polštáři. Na krajinu jater (pravé podžebří) si položte termofor s teplou vodou, zabalený do ručníku, a nebo zapnutou elektrickou dečku. Udržujte teplo v jaterní oblasti půl až jednu hodinu. Snažte si představit, co s děje ve vašich játrech. Nejméně 20 minut vydržte v absolutním klidu. Ucítíte žlučové kaménky, jak se posunují žlučovody. Díky hořké soli vám to nebude působit bolest. VYSPĚTE SE.

Ráno po probuzení vypijte třetí dávku hořké soli. Pokud je vám nevolno, počkejte s tímto pitím. Můžete si lehnout zpátky do postele. Nepijte dávku před šestou hodinou.

O dvě hodiny později vypijte čtvrtou (poslední) dávku hořké soli a můžete se vrátit do postele.

O další dvě hodiny později se můžete najíst. Začněte ovocnou šťávou. Za půl hodiny můžete jíst ovoce a za další hodinu můžete sníst běžné (i když lehké) jídlo. U večeře byste se již měli cítit zdrávi. Nezapomeňte doplňovat tekutiny hlavně vodu nebo čerstvé ovocné šťávy, je potřeba si uvědomit, že jste proseděli několik dní na toaletě a tělo vyloučilo mnoho tekutin!

 

Jak jste byli úspěšní?

 

Ráno očekávejte velmi měkkou stolici. Hledejte baterkou po kameni ve stolici. Hledejte zelené druhy, protože to je důkazem, že to jsou pravě žlučové kameny, žádné zbytky potravy. Pouze žluč je hráškově zelená. V záchodě s vodou se stolice potopí, ale kameny zůstanou plavat, kvůli obsahu cholesterolu.

První kůra vám může pomoci na několik dní, ale jak se budou zbylé kaménky posouvat dopředu, symptomy vašich problémů se mohou vrátit zpět. Jaterní kůru zopakujte po 6 týdnech. Nikdy ji však neprovádějte, jestliže jste nemocní. Někdy jsou žlučovody plné krystalků cholesterolu, které se nezformovaly do kamenů. Vypadají jako smetí plovoucí na povrchu vody v záchodové míse. Jejich zbarvení může být dohněda. Zbavení se těchto krystalků je stejně důležité jako zbavení se kamenů. Zhruba je spočítejte, jedno jestli jsou zelené nebo hnědé. Musíte napočítat až 2000 kamenu, než budou játra opravdu čistá, a vy se budete moct zbavit alergii, zánětu nebo bolesti zad.

Někdy jsou kanálky plné cholesterolových krystalu, které se naformuji do kulatých kamenů. Vypadá to jako otruby na povrchu vody v toaletě. Muže to byt zbarveno do hněda a obsahovat miliony malinkých bílých krystalku. Vyčistit se od těchto “otrub” je stejně důležité, jako zbavit se kamenu.  Jak jisté je čistění jater? Je velmi jisté. Podle mého mínění se opírá na vice než 500 případu, včetně u lidí v 80 - 90 letech života. Žádný nemusel do nemocnice. Ani si žádný nestěžoval na bolesti.

GRATULUJEME

Vy jste se zbavili kamenu bez operace. Já si rada namlouvám, že jsem tento recept sperfekcionovala, ale původ si určitě nemohu připsat. Byl vyvinut před stovky nebo tisíci lety.

DÍKY VÁM, HLEDAČŮM PŘIROZENÝCH CEST!

Tato metoda stoji v rozporu s mnoha moderními medicínskými názory. Člověk se domnívá, že kameny se tvoří ve žlučníku, ne v játrech. Člověk si mysli, že jich je pár, ne tisíce. Jsou spojované pouze s bolestmi žlučníku, ne s jinými problémy. Je jednoduché pochopit, proč je tak myšleno: jestliže mate akutní záchvaty žlučníku, tak se nachází nějaké kameny a ve žlučníku. Jsou velké a s dostačujícím obsahem vápníku.

Aby je bylo možné vidět na rentgenu a opravdu způsobily zánět. Jestliže se nechá odstranit žlučník, tak se zbavíte akutních záchvatu žlučníku, ale ostatní problémy, jako alergie zůstanou.

Ale Pravda je jednoznačná. Lidé, kterým byl odstraněn žlučník, mívají stále hodně zelených, žluči potažených kamenu a každý, kdo si s tím dá práci, kameny rozříznout, uvidí koncentrické kruhy a krystalky cholesterolu přesně podle obrázku v odborné literatuře o “žlučníkových” kamenech.

Zdroj: Výtažek z „Léčeni všech nádoru“ od Hulda Regehr Clark, Ph.D., N.D.

 

Zpět